Sivut

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Autoileva nalle

Sain tuossa alku kuusta tilauksen tietyllä leimasimella tehdystä kortin ja samanlaisenkin kuin olen jo aikaisemmin tehnyt. Tuo aikasemmin tehty kortti löytyy täältä. Tähän tilattuunkin korttiin tulee kaksi eri onnittelua, kuten kortista huomaattekin. Uskallan kortin tänne laitella, kun kortin saaja asuu Englannissa eikä tätä blogia lue.

Tällainen kortti siis syntyi:


Itse tykkään ihan kympillä tästä kortista ja etenkin näistä kesäisistä väreistä: väriä talven keskellä, kun kortin saaja täyttää vuosia tammikuussa.

3 kommenttia:

Tarjuska kirjoitti...

Kaunis ja kiva kortti 18-vuotiaalle. Vauhdin hurmaa mukana. ;)

Lilli kirjoitti...

Tulipa sellainen kysymys mieleen kun täällä näkee vain nättejä, upeita kortteja, että epäonnistuuko sinulla kortit joskus kun alat niitä tekemään ja menee ihan roskiin asti? Vai saatko ne aina jotenkin pelastettua loppujen lopuksi?

-Lilli-

Satu K kirjoitti...

Kiitokset Tarjusta ja Lilli.
Lilli: kyllä niitä epäonnistuneitakin on tullut, mutta olen saanut useimmiten pelastettua. Joskus saattaa olla inspiraatio mielessä, että nyt teen näin ja näin. Mutta sitten kun aloitan toteuttamaan, saattaakin tulla tenkkapoo eteen. Ja sitten useimmiten nakkaa tuon murheenkryynin hetkeksi sivuun ja joskus myöhemmin sitten teen loppuun asti...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails