Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kiiltävää ja kirkasta

Koruilu into on ollut todella kauan kadoksissa: en edes muista koska viimeksi olen korun tehnyt. Nyt sitten lomaillessa on hieman tuo into nostanut päätään: ideoita on päässä, mutta toteuttaminen onkin sitten ihan toinen juttu. Nimittäin jostain syystä helmet mitä löytyy on pääosin pyöreitä ja kokoa 8mm tai alle :(
Nyt sitten tarvitsisi hankkia jossain vaiheessa isompia ja eri muotoja. Kunhan saisi noita entisiä ensin hieman pois kaapissa koruiksi asti.

Tämän tyylinen koru on nyt tämän viikon pyörinyt mielessäni. Sanotaan että hiljaa hyvä tulee tai että kolmas kerta toden sanoo: en muista koska olisi niin moneen kertaan ja pitkään tehnyt yhtä kaulakorua....
Tämä on siis pituudeltaan sellainen että roikkuu todella alas. Ajaton väriltään ja tyyliltään. Tosin koru, johon en ole lainkaan tyytyväinen.


1 kommentti:

Lilli kirjoitti...

Se on yllättävän hankalaa tehdä mitään kun kaapit on kyllä täynnä ehkä materiaaleja mutta kun ne on kaikki jo kerran käytetty, jämiä tai muuten vain jo "vanhoja". Mutta kun ei viitsisi uusiakaan ostaa kun ajattelee että tekisi mieluummin vanhat materiaalit pois jotta edes olisi tilaa uusille materiaaleille :D Hankalaa.

-Lilli-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails