Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

Uudet tuulet puhaltaa

Olen ollu harrastamaan liikuntaa oikeastaan koko ikäni. Pyöräilystä olen kyllä tykännyt aina todella paljon. Joskus jopa innostuin sauvakävelystä, mutta sekin lopahti sitten. Fillarointi töihin jäi vuosi sitten keväällä, kun tuli hankittua skootteri.

Eilen sitten sain tooodella ison päähän pinttymän, että pitää aloittaa kuntosali. Sain jopa houkuteltua ystäväni mukaan ja tänään sitten hankin 10kerran kortin, näin alkuun. Tuolla on hyvä aloittaa, jos innostus tässäkin lopahtaa. Tietysti toivon ettei näin käy, vaan into pysyy ja ruokahalu kasvaa syödessä :)

Torstaina töiden jälkeen onkin sitten varattuna aika, että minulle tehdään ohjattu kuntosaliohjelma. Kun tuo kuntosalilla käynti on uutta, niin toivon mukaan helpottaa käyntejä. Tavoitteenahan on siis painonpudotus. Eli katsotaan miten muijan käy....

2 kommenttia:

MillaVaan kirjoitti...

No wau itte oon niin laiskimus etten oo yli kymmeneen vuoteen salilla käyny :D tsemppiä uusiin tuuliin :)

Niina kirjoitti...

Hieno homma! Tsemppiä kuntosaleilun!! Itse aloitin sen taas pitkästä aikaa maaliskuussa ja hyvältä maistuu edelleen. Salilla on tullut käytyä viimeisen 20 vuoden aikana säännöllisesti ja vähemmän säännöllisesti.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails